Velika prijevara? "Ronda nije potpisala za UFC!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2012 09:10h Autor:

Ronda Rousey

Menadžer Ronde Rousey demantira vijest da je njegova borkinja jučer potpisala ugovor s UFC-om te nije siguran odakle takva informacija.

Jučer je poput male bombe odjeknula vijest da je Ronda Rousey prva borkinja koja je potpisala ugovor s UFC-om te su mnogi ostali poprilično iznenađeni. Nije to bila potpuno neočekivana vijest, no malo tko je vjerovao da će se tako brzo dogoditi, ali čini se da se ipak radilo o neprovjerenoj informaciji, koju uostalom UFC nije ni objavio.

Priču je pokrenuo portal TMZ, koji je poznat po otkrivanju mnogih zanimljivih i javnosti nepoznatih informacija i snimki, ne radi se o isključivo sportskom portalu, no čini se da su u ovom slučaju dobili lošu informaciju, barem ako je suditi prema reakciji menadžera Ronde Rousey.

Sports lllustrated koji djeluje u sklopu CNN-a, ipak pouzdanijeg medija od TMZ-a, objavio je kratku izjavu Darina  Harveyja koji je iznenađen cijelom tom pričom. Točno je da je Ronda u Las Vegasu, no ne radi se o poslu vezanom uz UFC, pa čak ni borilačke sportove općenito. "Zasad nema nikakvih novosti", rekao je kratko Harvey otkrivajući da je njegova borkinja u Las Vegasu kako bi prisustvovala demonstraciji Air Forcea.

Sad se reakcija Dane Whitea na njegovom Twitter profilu nakon objave vijesti o dolasku Ronde u UFC može ipak gledati iz nešto drukčije perspektive. Podsjetimo, Dana je bio neuobičajeno tih, na Twitteru je stavio samo smajlić :). U svakom slučaju sad zna koliko je veliko zanimanje za Rondu i ukoliko ugovor zaista već nije potpisan, nema sumnje da je samo pitanje dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI