Veliki Hendo nakon fantastične pobjede: Ovo je možda bila moja posljednja borba

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2016 06:36h Autor:

Dan Henderson s obitelji

Nakon brutalnog nokauta kojim je na spavanje poslao Hectora Lombarda, jedan od najvećih MMA boraca u povijesti, Dan Henderson, izjavio je kako je to možda bio njegov posljednji nastup u karijeri.

45-godišnji Hendo je svojom predstavom oduševio cijelu dvoranu, a način na koji je savladao Lombarda ulazi među korice kao još jedna stranica njegove fantastične borilačke biografije.

Nakon borbe, Henderson je razgovarao s Joeom Roganom u kavezu te je vrlo emotivno izjavio kako je ovo prva borba uopće koju je uživo gledala njegova cijela obitelj, odnosno supruga i četvero djece, a oni su mu kasnije i pridružili u kavezu.

“Lombard je jako težak protivnik koji snažno udara. Bio sam u problemima prvu rundu, no nisam se predavao. Regrupirao sam se prije početka druge runde i tako se dogodilo ovo što se dogodilo. Ova divna publika dala mi je potrebnu snagu da napravim ovo što sam napravio. Hector Lombard je odličan borac, ovo je jako dobar osjećaj”, ukratko je rekao nešto o borbi.

Na kraju interviewa sam Hendo je uzeo mikrofon te odlučio dodati nešto o nastavku svoje karijere. Mnogi su mu prognozirali poraz koji bi ga konačno umirovio, no iako je dokazao kako još uvijek nije za staro željezo, Hendo je priznao kako je možda vrijeme da kaže kako je sportu dao sve što je mogao:

“Želim samo nešto reći. Ovo je sve nevjerojatno i ne znam što će se dogoditi idućih dana, no ovo je možda bila posljednja borba moje karijere!”

Ukoliko bi otišao nakon ovakve borbe i pobjede, to bi bio stvarno pravi način za ovakvog borca, koji je obilježio tri elitne promocije, Pride, Strikeforce i UFC. Dan ranije Hendo je izjavio kako se spreman odmah umiroviti ukoliko mu Dana White da drugi posao u promociji. A ako je netko tako nešto zaslužio, onda je to Hendo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI