Vitor Belfort želi veliku lovu kroz revanš s Andersonom Silvom

UFC 28.06.2016 13:19h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort je ranije ove godine imao ponudu da se 5. ožujka u Rio de Janeiru ponovno obračuna s Andersonom Silvom. Ponuda je to koju je Vitor odbio tražeći put prema novoj borbi za pojas, no nakon što ga je Ronaldo Souza uništio na UFC-u 198 u Curitibi “The Phenom” je pronašao novi interes za revanš sa Silvom.

“Zainteresiran sam za svaku borbu. Za borbu koja nešto znači, ali mislim da je ovo borba koja nosi veliku zaradu”, rekao je Belfort za Combate. “Zanimaju me velike borbe, a ovo bi zasigurno bila velika borba. Morta biti riječ o nečemu što zadovoljava sve tri strane: Andersona, Vitora i UFC.”

“UFC priređuje superborbe, poput ove između Natea Diaza i Conora McGregora. Ako žele ovo organizirati, imaju sve potrebno. Mislim da je to zapravo stvar pregovora, a rekao bih da smo u dobroj fazi. Učinili smo puno za sport i vjerujem da je ovo dobar trenutak da obojica profitiramo ako dođe do nečega takvog.

“Kolač danas ne mogu dijeliti samo McGregor i Diaz. Dijelovi kolača moraju se također podijeliti ljudima koji se bore generacijama i još uvijek su ovdje. Tako da sve ovisi o pregovorima.”

Hoće li UFC udovoljiti Belfortu teško je reći, ali za Silvu definitivno znamo da je zainteresiran za jedan drugi revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI