Vitore, na što si se srozao!? Legendarni Brazilac šokirao prijedlogom protivnika za oproštajni meč

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2017 14:02h Autor:

Vitor Belfort (Instagram)

Karijera Vitora Belforta definitivno je vidjela bolje dane.

Brazilac kojeg se smatra jednim od zaštitnih lica UFC-a najavio je nakon borbe s Kelvinom Gastelumom kraj 20 godina duge karijere u oktogonu.

“U srpnju imam posljednju borbu na ugovoru. Vrijeme je da završim svoje poglavlje kao profesionalan borac. Moje tijelo više nije isto, puno je tu boli u treningu. Prošao sam 14 operacija i vjerujem da sam sve od sebe ostavio u oktogonu”, izjavio je Belfort nakon poraza u brazilskoj Fortalezi.

Iako se ranije nadao oproštajnoj borbi protiv nekog sunarodnjaka, “The Phenom” je sada izgleda okrenuo ploču i možemo slobodno reći šokirao predlaganjem CM Punka kao borca s kojim bi volio ukrstiti rukavice u svom oproštajnom nastupu. Samim time, Brazilac bi se za svoj posljednji ples vratio u polutešku kategoriju, iako je CM Punk MMA karijeru započeo kao velteraš…

“Pričat ću s njima (UFC-om, op.a.), ali želim oproštajnu borbu u poluteškoj. Zaista bih volio da se ta borba dogodi u toj kategoriji. Prije svega, protivnik bi morao biti zanimljiv borac, ali ne netko iz samog vrha. Već sam se borio s dobrim likovima poput Dana Hendersona, Chrisa Weidmana, Jacarea Souze, Gegarda Mousasija i sad Kelvina. Sve su to bile teške borbe pa ako bi mogli rezervirati nešto lakšu… Kako se zove onaj lik iz WWE-a? CM Punk bi bio dobar odabir. Ajde CM Punk, ostvarimo ovo. To bi bila stvarno dobra borba”, otkrio je Belfort svog favorita u razgovoru s AG. Fight portalom.

Jasno je kako Vitor u kečerskoj zvijezdi vidi priliku za dobrom zaradom koja bi mu olakšala uplovljavanje u mirovinu, no je li to oproštaj dostojan njegovog imena?

Inače, Belfortu bi to bio 40. meču u profesionalnoj karijeri (25-14), dok je iza CM Punka jedan jedini nastup i to onaj u kojem ga je u potpunosti izdominirao i završio Mickey Gall.

Sljedeći potez je na UFC-u i CM Punku, no bez obzira na to kako će se razviti ova priča, pretpostavka je da će se bivši prvak oprostiti na UFC 212 priredbi koja je rezervirana za 3. lipnja u Rio de Janeiru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI