Vjerovali ili ne, jedan borac zapravo želi revanš s Ngannouom

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.02.2017 16:10h Autor:

Francis Ngannou

Teškaš Curtis Blaydes prošlog je vikenda upisao drugu pobjedu u UFC-u, no nije bio zadovoljan činjenicom što je borba prekinuta zbog ozljede koljena njegovog protivnika, Adama Milsteda. Osim što je izgubio priliku da osvoji bonus, Blaydes se osjeća loše zbog svog protivnika i načina na koji je morao predati meč.

“Tip je ozlijedio koljeno i to sam mogao biti i ja”, rekao je Blades novinarima u Houstonu. “Ni ja ne želim izgubiti na taj način, zbog ozljede. Tako sam i ja zaradio svoj prvi poraz, jer mi oko nateklo. Ne želite tako izgubiti meč.”

Blaydes je prvi poraz doživio prošle godine u Zagrebu kada je debitirao za UFC protiv Francisa Ngannoua, stravičnog kamerunsko- francuskog boksača koji mu je udarcima zatvorio oko i tako prisilio doktora da prekine meč.

“Razor”je željan revanša, ali je svijestan da u ovom trenutku to nije najpametnija opcija.

“O da (želim revanš), ali nisam budala. Znam da mi ruke moraju biti na razini, no nastavit ću se razvijati i doći ću do tog nivoa. Ali želim taj revanš, samo ne da mi bude iduća borba.”

Blades usitinu nije budala jer Ngannou je u manje od godinu dana pokazao šampionski potencijal. Nakon pobjede u Zagrebu “Predator” je nanizao još tri pobjede prekidom, a uništenjem bivšeg prvaka Andreija Arlovskog prije dva tjedna osigurao je šestu poziciju u poretku UFC-ove teške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI