Vjerovali ili ne: Miočić ima glavnu ulogu u romanu Legenda o lovcu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2012 07:12h Autor:

Stipe Miočić

 

 Stipe Miočić osim što se priprema za težak okršaj u rujnu protiv Stefana Struvea u Engleskoj, ima trenutno još jedan vrlo zanimljiv projekt na kojem je angažiran – on je prva zvijezda književnog dijela koje je trenutno u stvaranju pod nazivom Legenda o lovcu.

Iznimno perspektivni UFC-ov borac u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, za otprilike dva mjeseca naći će se u Engleskoj gdje ima meč u Nottinghamu i to nastupa u glavnoj borbi večeri. Protivnik će mu biti također iznimno opasni i nadareni Stefan Struve, najviši borac UFC-a, no Miočić osim što je započeo s napornim pripremama, ima još jedan iznimno zanimljiv projekt na kojem je angažiran.

Sam Dei Lune je djevojka koja već dulje vrijeme trenira rekreativno borilačke sportove, no to je ipak u ovom slučaju manje bitno od činjenice da se radi o jednom vrlo nadarenom ženskom piscu književnih djela, a upravo je jedno novo u stvaranju. Knjiga pod nazivom Legenda o lovcu tek treba ugledati svjetlo dana, a glavnu ulogu u njoj dobio je upravo Miočić!

Iako se o samoj knjizi i radnji ne zna previše, Sam je otkrila ipak ono najosnovnije. “Knjiga će biti jedan unutarnji pogled na to kako bi bilo u post-apokaliptičnom svijetu s jednim od najdražih boraca na vašoj strani.”

“Površinski gledano, Stipe je savršen karakter, on je vatrogasac i odličan borac. Ispod te površine on je čak još bolji i što više otkrivam kakva je on zapravo osoba, to više mislim da bi njegovi fanovi to također htjeli otkriti”, rekla je autorica.

Stipe i Sam upoznali su se preko Twittera, a ovo je prvi poznati slučaj da se nečija uloga u fikcijskom romanu temelji na jednom UFC-ovom borcu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI