Vlasnici prodavaonica oružja: To su borci, ne igraju šah u UFC-u!

UFC 26.01.2012 10:00h Autor:

Jake Shields

UFC je zbog novog partnerstva s nacionalnom FOX mrežom zabranio svojim borcima reklamiranje bilo kakvih kompanija koje imaju veze s oružjem. Pošto su upravo takve tvrtke i prodavaonice oružja te municije bili jedan od najvećih sponzora UFC-ovim borcima, razumljivo je da nitko nije zadovoljan ovakvim raspletom; niti sponzori, niti sponzorirani borci. Ovi prvi se nemaju više gdje kvalitetno reklamirati, a ovi drugi su ostali bez važnog financijskog priljeva.

Vlasnik “The Gun Storea” iz Las Vegasa, Chris Irwin, je jučer gostovao na MMAJunkie radiju gdje je poručio da se radi o “ograničenom razmišljanju pojedinaca”…

“Pa oni su borci, ne igraju šah. Pogrešno razmišljanje je da je oružje loše i nasilno”, objašnjava Irwin i dodaje:

“Ako nisi na samom vrhu ovog sporta, ako nisi GSP ili braća Diaza, ti ne zarađuješ mnogo. Jedino od čega ti borci zapravo žive jesu ovakve reklame. I zato smo njima pomagali, a posebno smo pomagali borce iz Las Vegasa koje osobno poznajem. Ovo je za njih teška situacija iz koje nitko nema koristi.”

Vlasnik “The Gun Storea” je svjestan da iza svega ne stoji UFC.

“U to sam siguran. I ranije sam razgovarao s Danom Whiteom. On je sa mnom bio izuzetno korektan. Znam mnogo ljudi u UFC-u i uvijek sam dobro primljen. Imamo odličan poslovan odnos, no ruke UFC-a su jednostavno zavezane”, zaključio je Irwin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI