Volkmann bi Obami u kavezu iščupao ruku

UFC 02.01.2012 13:56h Autor:

Jacob Volkmann (Foto: MMAjunkie.com)

Sva sreća da američki predsjednik Barack Obama ima svoju Tajnu službu koja ga štiti 24 sata na dan, u protivnom loše bi mu se pisalo kada bi negdje naletio na Jacoba Vokmanna, MMA borca koji se još jednom “proslavio” zahvaljujući novom izrečenom biseru.

“Obama donosi odluke o kojima nije promislio dobro, donosi odluke na temelju tko donosi više novca. Odluke mu nisu logičke, loša mu je politika. Je li uopće razmišljao o odlukama kada ih je donosio?”, kritizirao je Obamin rad.

Upitan o eventualnom meču s njime, rekao je: “Srušio bih ga i završilo bi bolnim submission. Napravio bih mu arm-bar i iščupao bih mu ruku.”

Obamina razina popularnosti u SAD-u je na iznimno niskim razinama, no s obzirom da imaju zakone koji zabranjuju i sam govor o mogućem nekakvom napadu na njihova presjednika, Volkmann bi se možda mogao naći u problemima nakon ove izjave.

Volkmannu bi možda bilo puno pametnije da se posveti treninzima i suzdrži od davanja izjava s obzirom da ima vrlo lijep skor od 14 pobjeda i svega dva poraza. Posljednji meč je odradio na UFC-u 141 ovog vikenda kada je sudačkom odlukom pobijedio Efraina Edcuderoa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI