Volkmann suspendiran zbog nove izjave o Baracku Obami

UFC 07.01.2012 10:37h Autor:

Jacob Volkmann (Foto: MMAjunkie.com)

UFC-ov borac u lakoj kategoriji, Jacob Volkmann je suspendiran s posla trenera hrvačke momčadi koji je do sada obavljao u srednjoj školiki “Bear Lake High”. Razlog je prilično vulgarna šala koju je izrekao na račun američkog predsjednika Baracka Obame nakon UFC-a 141.

“Suspendiran sam s pozicije trenera hrvačke momčadi zbog šale. To nije etično”, napisao je Volkmann na svom Twitteru.

Za one koji nisu pratili UFC 141 ponovimo da je Volkmann najprije u mikrofon Joea Rogana poručio predsjedniku Obami da mu treba staklo u pupku kako bi se moglo vidjeti što radi “dok mu je glava u stražnjici”.

Kasnije je dodatno pojasnio svoju šalu…

“To je samo šala. On je šala od predsjednika, a ja pokušavam objasniti ljudima kakve su njegove odluke. One se ne temelje na činjenicama, one se temelje na tome tko mu da više novca. Tako se barem čini. Smatram da ne promišlja dovoljno svoje odluke”, izjava je koja je Volkmanna stajala njegova posla.

Bizarno je to što ovo nije prvi put da UFC-ov borac ima problema s predsjednikom i šalama na njegov račun. Prije otprilike godinu dana Volkmann je u mikrofon Arielu Helwaniju rekao da bi se želio boriti s predsjednikom Obamom i da ga treba nokautirati kako bi napokon počeo donositi dobre odluke. Nedugo poslije ove izjave Volkmanna je posjetila američka tajna služba, a on se na neko vrijeme primirio. Očito ne predugo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI