Wand: Nadam se borbi protiv Henda krajem godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2014 20:17h Autor:

Wanderlei Silva

Brazilski borac Wanderlei Silva još uvijek čeka novu ponudu UFC-a za nastup u njihovom oktogonu, ali izgleda da se u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji ne žure previše.

Razlog je prilično jasan. Atletska komisija Nevade najavila je da će ispitati mogućnost kažnjavanja Wanda zbog izbjegavanja doping testa prije borbe koju je trebao odraditi s Chaelom Sonnenom, a čak i Dana White kaže da je Brazilac u velikim problemima.

"Ja već pripremam svoju obranu. Oni u ovom slučaju nisu imali nadležnost testirati me. Imam dobre argumente, vjerujem da ću se obraniti i onda što prije dobiti datum iduće borbe. Naravno da ću se onda i testirati te dokazati da sam čist kako bih dobio licencu", rekao je Silva.

"Nadam se da ću dobiti meč krajem godine. U prosincu uvijek bude velikih evenata i volio bih tom prilikom odmjeriti snagu s Danom Hendersonom. Za to ću biti spreman. Bilo bi lijepo kad bih nastupio u Brazilu, ali može to biti i Japan ili SAD, jedino mi je bitno da je na drugoj strani Henderson", dodao je Wand.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI