Wand: UFC je od mene napravio roba, a Ronda neće izdržati niti rundu sa Cyborg!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2015 10:46h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva je u otvorenom ratu s UFC-om već neko vrijeme. Bivši prvak je došao do granice gdje se otvoreno svađa s bivšim poslodavcem preko medija i tvrdi da su napravili roba od njega. Podsjećamo, Atletska Komisija ga je suspendirala zauvijek zbog "bježanja od doping testova", a UFC ga se odrekao iako su upravo i na njegovom imidžu gradili svoje carstvo.

Ipak, u razgovoru za brazilske medije, Wand je otkrio u čemu je trenutačno problem na relaciji dvije zaraćene strane. U ugovoru s UFC-om mu je i dalje ostala jedna borba, a elitna promocija mu ne želi "odriješiti ruke" i pustiti ga da se bori recimo u Japanu gdje Atletska Komisija nema ingerencije. Posebnog razloga nema, jednostavno ga ne žele pustiti. Wanderlei je očekivano bijesan na bivšeg poslodavca i optužuje ga za ropstvo.

"Problem je što još uvijek imam jednu borbu u ugovoru s UFC-om, a ne želim s njima više ništa mati. Drže moj ugovor i ne mogu napraviti ništa, ne mogu se boriti drugdje. Ne želim za njih boriti, a oni me ne žele pustiti", tvrdi Wand i dodaje:

"Ne znam hoću li se ikada više boriti. U ovom trenutku mislim da neću. Nema razloga da me UFC i dalje drži, trebaju potpisati jedan papir i to je to. Iznenađen sam, ovo nije korektno."

Brazilac je dogovorio "gažu" u Bellatoru koja je podrazumijevala potpisivanje autograma i promoviranje njihovih priredbi. No, i to ne smije…

"Najavili su mi preko e-maila da će me tužiti, da će angažirati odvjetnike. Ne daju mi da radim. To je problem. Ja sam njihov rob. Ne žele me platiti, a ne daju mi da se drugdje borim. To je pravi problem."

U ostatku razgovora Wanderlei se osvrnuo na čitav niz drugih zanimljivih tema u MMA svijetu. Među ostalim je demantirao da će postati kečer te je ustvrdio da ne poštuje Atletske Komisije jer selektivno kažnjavaju sportaše. No, rekao je pokoju i o mogućem meču Ronda i Cyborg.

"Ronda je sjajna borkinja, ali ne vjerujem da može niti jednu rundu izdržati s Cris. Nikada se nije borila protiv nekoga kao što je Cyborg. Bježati više ne može, ako želi reći da je najbolja na svijetu. Vjerujem da je Cris bolja i da Ronda neće izdržati niti jednu rundu", zaključio je legendarni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI