Wanderlei i Henderson će se u UFC-u boriti za PRIDE pojas?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2014 09:12h Autor:

Henderson i Silva

UFC posljednjih mjeseci očajno traži borbe koje će im vratiti rekordne gledanosti i prodaju PPV-a ponovno dignuti na razinu na kojoj je bio kad su nastupale zvijezde poput Georgesa St-Pierrea, Andersona Silve, Brocka Lesnara…

Jedna od vrlo zanimljivih ideja je definitivno mogućnost trećeg okršaja između veterana Wanderleija Silve i Dana Hendersona.

Ova dva iznimno iskusna borca još uvijek se nisu našli u UFC-ovom kavezu zajedno, ali su zato dva puta odmjerili snagu u legendarnom Prideu. U prvom okršaju u prosincu 2000. godine slavio je Brazilac jednoglasnom sudačkom odlukom, a američki borac se uspješno osvetio u veljači 2007. godine pobjedom nokautom.

"Uskoro me čeka 50. profesionalni meč u karijeri i želim da on bude spektakularan. Svi znaju da ja želim borbu protiv Vitora Belforta i Chaela Sonnena, ali i Dan Henderson također spada na taj popis. Definitivno je moguće da odradimo treći meč. Sad smo 1-1 i bilo bi lijepo znati tko je bolji. Ako dođe do meča, zamolit ću ga da donese Prideov pojas koji će nakon meča pripasti pobjedniku", otkrio je Wand svoju želju.

"Ovaj meč izazvao bi ogroman interes bilo gdje na svijetu, ali bilo bi savršeno kad bi se održao na nogometnom stadionu u Curitibi u Brazilu", dodao je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI