Wanderlei Silva i Henderson žele zaključiti trilogiju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2014 10:02h Autor:

Wanderlei Silva

Dan Henderson i Wanderlei Silva bili su jedne od najvećih zvijezda PRIDE-a. Tijekom karijere dva puta su se borili pod okriljem ove promocije i svatko je ostvario jednu pobjedu. Izgleda da su obojica voljni zaključiti trilogiju koja bi pokazala tko je bolji.

Prvi su se put Wanderlei Silva i Dan Henderson borili prije 14 godine i tada je uspješniji bio Brazilac dok je drugi meč održan 2007. i tada je do pobjede došao Henderson. Obojica su u ovom trenutku članovi UFC-a i nemaju ništa protiv da pred kraj karijere odrade još jedan meč.

"Želim se brzo vratiti borbama kako bi došao do pedesete borbe u karijeri. Nije tajna da se želim boriti s Vitorom Belfortom ili Chaelom Sonnenom, ali Henderson je još jedan od onih s kojima bih se volio boriti. Obojica smo ostvarili jednu pobjedu pa bi bilo lijepo da zaključimo tu priču. U posljednjoj borbi sam izgubio PRIDE-ov pojas i nisam imao priliku za revanš jer smo obojica napustili organizaciju. Ako se naša borba dogodi tražit ću ga da donese pojas i da on pripadne pobjedniku tog meča.", poručio je Wanderlei Silva.

"Borba se može održati bilo gdje na svijetu. Bilo bi prekrasno kad bi to bilo na nogometnom stadionu u Curitibi odakle sam ja. Ovu bi borbu UFC mogao prirediti i rasprodati bilo gdje."

Dan Handerson je kratko poručio da on nema ništa protiv ove borbe i zaključivanja trilogije. Na redu je UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI