Weidman: Anderson neka se bori protiv mene ili protiv Jonesa!

UFC 30.07.2012 06:52h Autor:

Chris Weidman

 

Chris Weidman iznimno je nezadovoljan izjavama koje u posljednje vrijeme pristižu iz Brazila i prema kojima Andersonov tim ne želi meč protiv njega.

Andersonov menadžerski tim iznimno je zahtjevan kad je u pitanju idući meč i žele isključivo protivnika koji će privući pažnje, barem većim dijelom kao i nedavno meč protiv Chaela Sonnena. No, potraga je to koja nije nimalo laka.

Chris Weidman možda tu i najviše gubi. Smatra se jednim od vodećih izazivača, ali u Brazilu ga ne smatraju protivnikom s kojim bi Anderson trebao ući u kavez. Sve to poprilično ljuti neporaženog američkog borca.

“Čitao sam izjave iz Brazila i pomalo su lude. Menadžeri nemaju pravo obezvrjeđivati profesionalne sportaše. Pokušavaju spustiti mene, Belchera i Boetscha, ali i ignoriraju činjenicu da sam ja prvi na listi izazivača. Nazivaju nas amaterima, ali mi smo svi borci u top 10 u kategoriji. Mi živimo od ovog sporta, a onda nas neki menadžer iz Brazila naziva šalom. To je ludo i ja svom menadžeru ne bih dozvolio da priča tako o drugim borcima”, rekao je Chris.

“Smiješno je što oni žele da se Anderson bori s GSP-om, koji se tek vraća nakon teške ozljede, ili s Nickom Diazom, koji je također u kategoriji ispod. Ne žele meč protiv Jona Jonesa, koji je zato veći i teži od Andersona. Ja bih također vrlo rado volio vidjeti meč između Andersona i Jonesa. Ako ne žele borbu s njime, onda neka se bori sa mnom. Dana White je najbolji promotor na svijetu i potpuno sam siguran da bi naša borba bila adekvatno promovirana”, dodao je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI