Weidman: GSP želi Bispinga jer je to lagana borba za naslov

UFC 20.06.2016 13:32h Autor:

Michael Bisping & Georges St-Pierre

Posljednjih dana kruže glasine kako bi prvak srednje kategorije Michael Bisping prvu obranu naslova mogao odraditi protiv bivšeg velter prvaka, trenutno umirovljenog Georgesa St-Pierrea.

GSP se već neko vrijeme sprema za potencijalni povratak u oktogon, pa ga je Bisping nakon osvajanja naslova na UFC-u 199 prozvao jer zna da će mu borba s legendarnim borcem osigurati astronomsku zaradu. Zanimljivo je postalo nakon što je više izvora potvrdilo da je St-Pierre stvarno i zainteresiran za tu borbu.

No ideja ovog meča ne sviđa se bivšem prvaku Chrisu Weidmanu koji se želi što prije ponovno boriti za pojas. Tokom Q&A druženja u Kanadi Weidman je prokomentirao glasine. Prema njemu GSP samo vidi priliku za laganom borbom i osvajanjem pojasa bez muke.

“Ako je to istina, oni ovdje vide laganu borbu, pa zašto onda ne bi usput uzeli i pojas? Tko to ne bi htio? Mislim, možete li navesti jednog top 15 borca za kojeg ste sigurni da bi ga Bisping pobijedio. Definitivno ima boraca koje on može pobijediti, ali borac za kojeg ste sigurni da bi ga pobijedio? Protiv koga je on favorit? Možda je mali favorit (protiv Hendersona)”, rekao je Weidman.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI