Weidman: Ja sam noćna mora za Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2012 07:12h Autor:

Chris Weidman

 

 Chris Weidman otkrio je da su u UFC-u zaista zainteresirani za organizaciju meča između njega i Andersona Silve, a Weidman smatra da u toj borbi ima prilično velike šanse.

Posjetitelji Fight Sitea tijekom proteklih nekoliko dana imali su priliku u anketi izraziti svoje mišljenje tko bi trebao biti idući protivnik Andersona Silve, nakon što je u borbi s Chaelom Sonnenom obranio titulu prvaka u srednjoj kategoriji po deseti put. Jedna od ponuđenih opcija bila je pobjednik meča Munoz VS Weidman, no iznimno malo vas je svoj glas dalo upravo njima.

Vjerojatno slično razmišlja i ostatak MMA fanova diljem svijeta, no Chrisa Weidmana to previše očito ne zanima i smatra da je upravo on pravi izazov za Andersona Silvu, a navodno to smatraju i čelnici UFC-a.

“Moj menadžer je razgovarao s Joeom Silvom i njegovim suradnicima i čini se da oni stvarno žele da se borim protiv Andersona. Pitanje je jedino hoće li se Anderson htjeti boriti protiv mene. Cijela stvar je sad u tome kad će on biti spreman za borbu. On sad odmara u Brazilu i tamo zarađuje velik novac. Ne znam bi li on uopće bio zainteresiran zbog toga što moje ime na papiru možda nije toliko zvučno kao što je Chael Sonnen”, smatra Weidman.

No, ukoliko do meča dođe, Chris je uvjeren u svoj uspjeh. “Pobijedio sam u pet borbi za redom u UFC-u, mlad sam i neporažen. Pobijedio sam za redom dva borca iz pet najboljih i mislim da sam svojim stilom noćna mora za Andersona. Volio bih priliku protiv njega, pa da vidimo kako bi to prošlo. Neću se zadovoljiti samim ulaskom u kavez s Andersonom, želim ga pobijediti i to prekidom”, otkrio je 28-godišnji Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI