Weidman: Skoro svi se boje Andersona, ali ne i ja!

UFC 27.07.2012 10:14h Autor:

Chris Weidman

 

 Srednja kategorija UFC-a još uvijek traži izazivača za prvaka Andersona Silvu, a Chris Weidman spada među borce koji najbolje kotiraju.

U tijeku je pravi medijski rat između potencijalnih izazivača Andersona Silve u srednjoj kategoriji UFC-a, nekoliko boraca gotovo da je svakodnevno u medijima, nadajući se da će tako poboljšati svoj status u poretku. Jedan od njih je i Chris Weidman, koji je u posljednjoj borbi svladao Marka Munoza.

“Kad sam se prije tri godine počeo boriti po MMA pravilima i kad bih ljudima rekao da sam srednja kategorija, dobivao sam odgovor: Čovječe, pa to je kategorija Andersona Silve, nadam se da se nećeš nikad sresti s njime! Praktički su gledali ravno u mene i govorili mi da nema šanse da postanem jednog dana prvak. Ja sam uvijek mislio da su bili u krivu, ali nisam nikad ništa govorio, jer bi mislili da sam poludio”, bio je iskren Chris.

“Sada se ljudi ne smiju kada kažem da želim meč protiv Andersona. Vjerujem da mu mogu stvoriti ozbiljne probleme. Znam da zaslužujem tu priliku, znam da bih bio dobar. Svaku borbu u koju ulazim želim završiti prekidom, pa bi tako bilo i ovog puta. Većina boraca ne želi meč s Andersonom jer ga se boji, ali ja nisam među njima”, rekao je Weidman.

U svojoj MMA karijeri Weidman je zasad još uvijek neporažen (9-0 skor), a u UFC-u je do sada nastupio ukupno pet puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI