Weidman: Svestran sam i mogu Belforta pobijediti nokautom ili submissionom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.08.2014 09:29h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman treći bi put trebao braniti naslova prvak u srednjoj kategoriji 6. prosinca na UFC-u 181. Nakon što je uspješno prošao Andersona Silvu i Lyota Machidu novi će mu protivnik biti Vitor Belfort.

Weidman je dosad neporažen i ostvario je 12 pobjeda u isto toliko mečeva. Aktualni prvak pobjednički niz želi nastaviti i u borbi s Belfortom i uvjeren je da ima rješenja za svog novog protivnika.

"Mislim da sam svestran i mislim da tijekom borbe mogu napraviti sve što želim. Mogu se boriti s njim u stand-upu i nokautirati ga, ali mogu ga pobijediti i ako ga rušim te ga prisiliti na predaju. Naravno da ništa od toga neće doći lagano i uvijek očekujem otpor, ali ako mi netko vikne što da radim napravit ću svoj dio posla. Svejedno je li to nokaut ili submission.", samouvjereno će reći Weidman.

U svakom slučaju za Weidmana bi to trebala biti opasna borba, ali neki će reći da bi u slučaju poraza Belfort mogao i zaključiti karijeru te da je s obzirom na godine ranjiviji nego ikad.

"Neću reći da ću zaključiti njegovu karijeru. Znam samo da ću ući u oktogon i učiniti sve da ga pobijedim. Što god se dogodilo s njim nakon te borbe ovisi isključivo o njemu. Isto su me pitali i kad sam se borio protiv Andersona ili Machide. No, to nije moj cilj."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI