Weidman: Želim priliku protiv Andersona Silve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.07.2012 07:33h Autor:

Chris Weidman

 

 Chris Weidman nakon pobjede nad Markom Munozom izjavio je da se nada kako će mu UFC pružiti priliku da upravo on bude idući izazivač aktualnog prvaka Andersona Silve.

Noćašnjom pobjedom Chris Weidman nastavio je svoj sjajni niz u UFC-u koji sada iznosi 5-0. Osim što je slavio u svim svojim dosadašnjim mečevima u UFC-u, gdje se bori od ožujka protekle godine, u svoja jedina prethodna četiri meča u karijeri također je slavio.

Weidman je prije potpisa za UFC nastupao na priredbama Ring of Combat. Spomenimo i da se Weidman pokazao prilično svestranim borcem te je svoje pobjede ravnomjerno raspodijelio na tri pobjede nokautom, tri submissionom i tri zahvaljujući odluci sudaca.

Pobjedom nad Markom Munozom nada se da je izborio svoju priliku da uđe u kavez s nezaustavljivim Andersonom Silvom i pokuša mu preoteti titulu prvaka u srednjoj kategoriji. “Želim Andersona Silvu! Svaki put kad sam odradio kompletne pripreme za meč pobijedio sam prekidom, želim to i protiv Andersona”, rekao je samouvjereno Weidman.

Weidman je dio zasluga za pobjedu dao i Jonu Jonesu. “Trenirao sam udarce laktovima prema uputama Jona Jonesa, jednostavno sam pratio njega.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI