Werdum demantirao glasine i otkrio što će tražiti u slučaju da se organizira revanš Miočića i dos Santosa

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 11:52h Autor:

Fabricio Werdum (Instagram)

Otkako je ostao bez revanša s Cainom Velasquezom, Fabricio Werdum se našao na udaru fanova zbog izbjegavanja borbe s Juniorom dos Santosom. Prema JDS-ovim navodima, njegov je sunarodnjak čak tri puta odbio taj meč, ali to baš i nije priča s kojom će se “Vai Cavalo” složiti.

“Nagađalo se o borbi u kojoj bi bili ja i ‘Cigano’, ali tu mi borbu nisu nikad službeno ponudili. Bilo je nekog govora o tom dvoboju u veljači, ali vrijeme nije odgovaralo”, otkrio je Werdum u razgovoru s MMAjunkie portalom objasnivši pritom da je nakon otkazivanja susreta s Cainom u potpunosti prestao trenirati i počeo raditi stvari koje obično radi nakon borbe, a to su putovanja s obitelji, seminari i razni odmori. Brazilac je nadodao i da se nije htio dovesti u fazu pretreniranosti koja ga je koštala u meču s Alistairom Overeemom iz Strikeforce dana.

Iako smatra da bi on trebao biti prvi izbor pri odabiru idućeg protivnika za Stipu Miočića, Werdum poručuje kako će se pomiriti s raspletom u kojem bi to bio JDS, ali u tom će slučaju od UFC-a zatražiti jednu stvar.

“Ako se dogodi ta borba između dos Santosa i Miočića, onda ja tu više ništa ne mogu učiniti i morat ću to prihvatiti. Ipak, u svemu tome postoji jedna stvar koju ću tražiti od UFC-a, a to je da se borim tog istog dana.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI