Werdum ‘oprao’ sunarodnjaka: Želi biti brazilski McGregor, a jasno je da mu to ne pristaje

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 16:42h Autor:

Werdum i Rogan

Nije nikakva tajna da Fabricio Werdum i Junior dos Santos nisu baš u najboljim odnosima, a prepucavanja između njih dvojice posebno su aktivna u posljednje vrijeme kada se, nakon što su obojica ostali bez protivnika, pojavila opcija njihovog revanša.

Dok JDS govori da je Werdum već tri puta odbio revanš, ovaj pak tvrdi da službenu ponudu nikad nije ni dobio. U svom tom prepucavanju i borbi za poziciju idućeg izazivača, ‘Cigano’ je nešto glasniji i aktivniji nego inače, a primijetio je to i njegov sunarodnjak koji ga je usporedio s Conorom McGregorom, kraljem ‘trash talka’.

“Ljudi su ga više voljeli dok je stvari zadržavao za sebe. Vidim po društvenim mrežama da se puno promijenio. On želi biti brazilski McGregor. Želi biti nešto što nije i prilično je jasno da mu to ne pristaje. Nisam njegov prijatelj, ali vidim da mu to ne pristaje. Želi izigravati brbljavca i govoriti razne stvari.

E pa to se i meni dogodilo kada sam izgubio od njega. Bio sam neiskusan i nedostajalo mi je samopouzdanja u to vrijeme jer nisam bio dovoljno pripremljen za tu borbu. Mislio sam da jesam, ali nisam. Nisam bio spreman za napad na titulu, jer bih u slučaju pobjede nad dos Santosom dobio tu priliku”, prokomentirao je Werdum u razgovoru s MMAjunkie portalom i pritom se prisjetio njihovog dvoboja s UFC 90 priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI