Werdum prognozirao pobjedu Miočića u revanšu s JDS-om

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 09:51h Autor:

UFC on Fox: dos Santos vs. Miočić

Fabricio Werdum i Junior dos Santos vode veći verbalni rat međusobno nego s protivnicima koji bi ih trebali dočekati 13. svibnja na UFC 211 priredbi, Benom Rothwellom i Stipom Miočićem.

U svoj toj njihovoj raspravi, JDS je nedavno otkrio kako je Werdum čak tri puta odbio priliku da se bori s njime. Prošlog listopada, prosinca i jednom u veljači ove godine. Ono što je sada zasmetalo dos Santosa je činjenica da njegov sunarodnjak preko Rothwella pokušava doći do borbe za naslov, a kada se “Cigano” borio s istim protivnikom tada je Werdum omalovažavao njegov uspjeh.

“Ako ne znate, kada sam se borio s Rothwellom, on je govorio da ne zaslužujem borbu za naslov jer on nije jako ime, a tvrdio je i da su mu tehnike očajne. No, sada se on bori s Benom i u slučaju pobjede traži borbu za naslov. Izgleda da ta pravila vrijede samo za mene, a ne i za njega”, izjavio je JDS.

U razgovoru s MMA Fightingom, Werdum je potvrdio da je njegov cilj, nakon Rothwella, borba za teškaški naslov te da mu je svejedno tko će ga u njoj dočekati. Ipak, to nije zaustavilo bivšeg prvaka da prognozira revanš Miočića i JDS-a.

“Vjerujem da će Stipe pobjediti odlukom. Njihova posljednja borba je bila dosta izjednačena, ali ‘Cigano’ je napravio razliku u zadnjoj rundi, a do tada je borba bila izjednačena. Mislim da Stipe nije pobijedio u prvom susretu”, izjavio je Werdum pa ipak otkrio s kime bi se više volio boriti u meču za naslov.

“Pojas je moj cilj i bilo bi mi draže ako bih ga oduzeo ‘Ciganu’. Puno je sranja pričao u danima prije borbe koju sam imao dogovorenu s Cainom Velasquezom. Bilo mi je to čudno”, zaključio je Brazilac, a na njegove je komentare JDS je odovorio s time da ne vidi smisla u toj borbi kad ga je ovaj već toliko puta odbio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI