Werdum veliki favorit protiv Miočića: “Ima ogromnu prednost na parteru”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2016 13:50h Autor:

Stipe Miočić vs Fabricio Werdum

UFC 198, zakazan za 14. svibnja, će predvoditi Stipe Miočić i Fabricio Werdum. Naš je teškaš nakon mukotrpnog i vrlo dugog javnog agitiranja ipak dobio šansu života te će pokušati Werdumu uzeti pojas UFC prvaka.

U ovom članku ćemo se baviti kladionicama i njihovum ponudama vezanima za UFC 198. Naime, ovih dana su u javnost prvi put izašle službene ponude određenih kladioničarskih kuća. Prednost i to znatna, jest na strani aktualnog prvaka. Tako većina kvota na pobjedu našeg borca ide gotovo do 3.00. To je, naravno, jako ugodna vijest za sve one koji su planirali “gađati” na pobjedu hrvatsko-američkog borca jer bi nagrada bila izdašna.

Ukoliko smatrate da će Werdum pobijediti, onda je kvota kudikamo manja te se kreće oko 1.45.

Govoreći o velikoj prednosti za Brazilca, stručnjak za MMA klađenje Nick Kalikas smatra da su razlozi znatna prednost u kvaliteti za Werduma na parteru, ali i znatan napredak u borbi u stojci.

“Miočić će se boriti na vrlo neprijateljskom teritoriju, no to nije ništa što do sada nije doživio. Već je pobijedio dva protivnika na njihovom terenu u posljednja tri dvoboja”, rekao je Kalikas i dodao:

“Werdum bi bio ‘underdog’ da se ponovno borio s Velasquezom, no protiv Miočića je favorit. Ima veliku prednost na parteru zbog svoje BJJ prošlosti, a napredovao je i u stojci na visok nivo dok je pokušavao osvojiti UFC pojas. Vrlo je kompletan borac. Ipak, Stipe je tehnički također vrhunski, radi se o atletski impresivnom borcu sjajnog boksa i hrvanja.”

Dvoboj će se održati u brazilskoj Curitibi, na stadionu koji prima 42 tisuće ljudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI