Werdumu stigla novčana kazna zbog napada bumerangom, oglasio se Covington

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 10:23h Autor:

Ilustracija

Fabricio Werdum konačno je saznao kaznu za incident kojeg su on i UFC-ov velteraš Colby Covington režirali prošlog mjeseca u Sydneyju.

‘Vai Cavalo’ zapravo može biti jako zadovoljan novčanom kaznom koju mu je zbog napada bumerangom dodijelio sud u Australiji, a radi se o za njega sitnih 600 dolara. Werdum se, kako javljaju australski mediji, nije ni pojavio na sudu pa tako ispada da bi više potrošio na avionsku kartu nego na dodijeljenu kaznu.Podsjetimo, UFC-ovi borci susreli su se na ulicama Sydneyja uoči Werdumove borbe s Marcinom Tyburom. Čim su se prepoznali, Brazilac i Amerikanac započeli su s verbalnim okršajem, a užarena rasprava nakon nekog je vremena prerasla i u fizički sukob. Dio nastale situacije, odnosno Werdumovo bacanje bumeranga u Covingtona, uspješno je bilo zabilježeno kamerom slučajnog prolaznika.

Amerikanac je tada nakon incidenta policiji ispričao detalje, a novinarima je tvrdio i da je, uz bumerang, primio udarac šakom u glavu.Cijela pozadina ovog sukoba bile su izjave kojima je Covington vrijeđao Brazilce nakon borbe protiv Demiana Maie.

Nakon presude Werdumu, Amerikanac je istu ukratko prokomentirao za MMAJunkie:

“Ima sreće što sam im rekao da budu blagi prema njemu”, bila je prva reakcija 29-godišnjeg velteraša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI