White ima novog protivnika za Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2014 13:06h Autor:

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson propustio je nedavno novu priliku za osvajanje titule prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji kad je morao otkazati revanš protiv Jona Jonesa zbog ozljede.

Sad se slično dogodilo i Jonesu koji je otišao ne operaciju zbog ozljede koljena i gležnja, a njegov meč protiv Daniela Cormiera je otkazan. To je potaknulo Šveđanin da se oglasi i inzistira na vraćanje statusa izazivača u njegove ruke.

No, čini se da od toga neće biti ništa, UFC-ovi čelnici namjeravaju borbu između Jonesa i Cormiera održati odmah početkom siječnja iduće godine te Gustafsson ipak dati novog protivnika, ma koliko god on pričao da inzistira na meču protiv Jonesa.

"Istina je da je Gustafsson trebao odraditi meč protiv Jonesa, ali nakon svoje ozljede je ispao iz te kombinacije i Cormier je uskočio kao zamjena. Vjerujem da će Gustafsson uskoro imati svoj novi nastup, teško da će se njome obogatiti, ali barem će ostati aktivan. Lako moguće da će mu suparnik biti Anthony Johnson, to je nešto što u ovom trenutku zvuči najlogičnije", rekao je Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI