White ima plan za srednju kategoriju, ali ne želi nam ga otkriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2012 07:33h Autor:

Dana White

 

 Dana White morat će uskoro donijeti odluku tko će biti idući izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji, kaže da ima plan, no zasad ga ipak ne želi podijeliti s MMA fanovima.

Predsjednik UFC-a Dana White proteklog je tjedna najavio da će za nekoliko dana objaviti bombastične vijesti vezane uz srednju kategoriju koje će zaista sve iznenaditi, no čini se da od te najave ipak neće biti ništa. O čemu god da se radilo, očito je zapelo u realizaciji.

Kad je u pitanju potencijalni protivnik Andersona Silve, izgleda da su to praktički svi u srednjoj kategoriji koji su u svojim posljednjim borbama pobijedili. U igri su zaista tako primjerice i Boetsch i Weidman.

“Imao sam plan, koji više neće biti toliko zabavan, ali svejedno ćemo ga realizirati, iako ne na način kao što smo se prvotno nadali. Volim kada se borci kroz medije pokušavaju dokazati da upravo oni zaslužuju priliku da napadnu aktualnog prvaka, da se bore za titulu.”

“Boetsch je bio prije meča s Lombardom veliki autsajder i nakon što je sada pobijedio i još prije Okamija, zauzet će jako dobru poziciju u mjestu izazivača. To je dobro za njega i zaslužio je”, smatra Dana.

“Tu je i Chris Weidman koji je pobijedio neke od najboljih boraca u kategoriji. Prihvatio je meč protiv Damiana Maie iako je imao malo vremena za pripremu, a skinuo je i više od deset kilograma.”

Zaista, nekoliko je solidnih boraca na raspolaganju i vidjet ćemo što nam to Dana White i ekipa pripremaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI