White: Jebi ga je moja najdraža riječ!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2012 06:55h Autor:

Dana White

 

 Dana White jako obožava pojam “jebi ga”, a čak i sam priznaje da ga koristi uvijek, bilo u posjeti nekoj školi ili u govoru pred liderima nekih najvećih kompanija na svijetu.

Predsjednik UFC-a Dana White prilično je ekstravagantna ličnost zbog svog ponašanja, ali i govora. Nerijetko svojim nastupima koristi i neprimjeren rječnik u određenim situacijama, ali on je toga svjestan i ne planira to promijeniti.

“Jebi ga je moj najdraži pojam. Gdje god došao i govorio ja kažem ‘jebi ga’. To sam rekao u svakoj školi koju sam posjetio, pa čak i kad sam imao govor na Bill Gatesovom kongresu predsjednika uprava pred velikim brojem lidera najvećih kompanija na svijetu”, kaže Dana.

Iako je zahvaljujući svom poslu upoznao neke od najpoznatijih ličnosti na svijetu, bez obzira kojim se poslom oni bavili, jednog čovjeka još nije upoznao, a ima veliku želju. “Clint Eastwood je jedini čovjek kojeg bih stvarno htio sresti, sjesti s njime na pola sata i popričati. Morao bih požuriti s time. Ne znam još koliko će Clint biti ovdje…”, rekao je Dana misleći na njegovih 82 godina života.

Nerijetko borci u UFC-u znaju imati problema sa zakonom, pa čak i završiti u pritvoru. Nije ni Dana čist, iako se radi o manjim prekršajima. “Nitko me nikad to još nije pitao, ali bio sam uhićen par puta. Bio sam optužen zbog napada, zbog tučnjave kao dijete, pijenje alkohola kao maloljetnik i slične stvari s kakvim se većima ljudi sretne.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI