White ljut na borce koji sve više izabiru protivnike

UFC 20.11.2012 10:50h Autor:

Dana White

2012. godina ostat će po nekim stvarima u vrlo lošem sjećanju Dani Whiteu. Mnoštvo problema, ogroman broj ozljeda, a ni borci sa svojim zahtjevima oko protivnika nisu nebitni u cijeloj toj priči.

Mnogi su počeli primjećivati posljednjih mjeseci kako sve više UFC-ovih boraca ima prilično zanimljive želje kad su u pitanju mečevi. Svi bi htjeli atraktivnog protivnika zahvaljujući kojem mogu zaraditi lijepi bonus od PPV prodaje, no malo tko se želi upustiti u meč u kojem objektivno nije favorit.

To je nešto što je također zapelo i predsjedniku UFC-a za oko te im to poprilično zamjera. "Odbijanje mečeva je nešto normalnije za one koji se boje poraza. Znate što mislim? Ili si borac ili nisi. Uđeš u oktogon, daš sve od sebe i ako pobijediš, pobijediš. Ako se dogodi poraz, natrag na ploču za crtanje, takav je jednostavno posao kojim se oni bave", rekao je Dana.

Među posljednjim slučajevima da je netko odbio malo teži meč je Cheick Kongo koji nije htio zamijeniti Shanea Carwina u meču protiv Royja Nelsona mjesec dana prije njegova održavanja, ali i on se nedavno oglasio na tu temu. "Nisam odbio meč protiv Nelsona, samo se nisam htio boriti protiv njega s tako malo vremena za pripremu. To nije ista stvar", smatra Cheick.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI