White: Lobov vs. Jackson? To bi bila prva smrt u UFC kavezu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 14:52h Autor:

Ilustracija

U razgovoru s Aaronom Bronsteterom (TSN Sports) predsjednik UFC-a Dana White je još jednom potvrdio kako se UFC zahvalio na suradnji Mikeu Jacksonu unatoč tome što je slavio protiv CM Punka na UFC-u 225.

Podsjećamo kako je borac/fotograf, kojem je ovo bio tek drugi ulazak u Octagon, jednoglasnom odlukom sudaca svladao bivšu WWE zvijezdu. Očekivano, UFC više ne želi davati prilike CM Punku, koji je pokazao nešto više od onoga u debiju, ali svakako ne dovoljno da bi zadovoljio ukus i prosječnog MMA fana. No, pomalo je iznenadila “cipela” koju je nakon pobjede dobio Mike Jackson.

“Nisam zadovoljan načinom na koji se Mike Jackson ponašao tijekom meča. Bahatio se previše. Dobivaš priliku boriti se protiv CM Punka u UFC-u, a ponašaš se kao da su i filmu Rocky ili nešto tako”, izjavio je White koji je nešto slično rekao odmah na press konferenciji poslije UFC-a 225.

Očito nesvjestan da mu slijedi otkaz u elitnoj promociji, Jackson je nakon Phila Brooksa poželio Rusa Artema Lobova. Predsjednik UFC-a je na taj prijedlog samo odmahnuo rukom.

“Artem bi ga mogao ubiti u kavezu. To bi bila prva smrt u UFC-u. Mislim da je to loš meč za Mikea Jacksona. Vjerujem da bi se on trebao vratiti poslu fotografa ili što god je radio prije nego što se bahatio u UFC-u”, dodao je White.

I dalje se ne zna kada bi se u akciju trebao vratiti “Ruski čekić” kojeg smo trebali vidjeti protiv Alexa Caceresa na UFC-u 223, no meču se ispriječio “teroristički” napad koji je izveo zajedno sa svojim gospodarom Conorom McGregorom i još desetoricom delikvenata. Iako je ugrozio sigurnost i zdravlje svojih kolega, Lobov ipak nije dobio otkaz u elitnoj promociji. Nedavno je Dana White potvrdio da je “Lobov i dalje s njima”, a “kako će njegovu situaciju rješavati zajedno s onom Conora McGregora”.

Prevedeno, UFC ne smije otpustiti Lobova jer bi time možda ugrozili dogovor sa svojom najvećom “zlatnom kokom” – “The Notoriousom”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI