White: Lombardu neću ispuniti želju, neće dobiti Munoza

UFC 20.07.2012 07:03h Autor:

Dana White

 

 Dana White odbacio je svaku mogućnost da se Lombardu ispuni želja i da u svom idućem meču za protivnika dobije Marka Munoza.

Hector Lombard, koji ovog vikenda napokon debitira u UFC-u nakon fantastičnog pobjedničkog niza u Bellatoru, otkrio je ranije ovog tjedna da ima jednu veliku želju. Radi se o idućem protivniku nakon meča protiv Tima Boetscha. Lombard se, naime, nada da će dobiti priliku ući u kavez s Markom Munozom, koji je u posljednje vrijeme pričao uglavnom prilično negativno o australsko-kubanskom borcu.

No, ako je suditi prema reakciji Dane Whitea, ta želja teško da će mu biti ostvarena. Naime, UFC ga ipak u slučaju pobjede u debitantskom UFC meču ima plan suprotstaviti nekom trenutno puno opasnijem borcu.

“Munoz je izgubio svoju posljednju borbu, pa će vjerojatno nastupiti na Fuel TV-u. Ukoliko Lombard pobijedi ovog vikenda, ne vjerujem da će se boriti protiv Munoza. Dobit će nekog od top boraca za idućeg protivnika. Ne kažem da je Munoz loš, ali on je svoju posljednju borbu izgubio”, rekao je White.

Čini se da nam UFC sprema nešto vrlo zanimljivo u srednjoj kategoriji, no o čemu se točno radi saznat ćemo tek za nekoliko dana. “Imamo velike planove. Joe Silva i ja smo stalno na telefonskoj vezi i sastavljamo neke jako dobre mečeve. Već nakon UFC-a 149 ćemo objaviti neke vrlo zanimljive stvari. Uzbuđen sam, srednja kategorija nikad nije bila uzbudljivija”, smatra Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI