White: Može Anderson spustiti na 77 kila, ali neće se boriti za titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2012 08:24h Autor:

Dana White

Rat između menadžmenta Andersona Silve i Georgesa St-Pierrea se nastavlja, svatko pokušava progurati svoj prijedlog o kilaži u kojoj bi se ovaj sjajni okršaj održao. No, jedno je sigurno, nijedan pojas prvaka neće biti u igri.

Iz Kanade su tijekom ovog tjedna stigli zahtjevi da Anderson mora spustiti svoju kilažu na 77 kilograma ili barem doći maksimalno najbliže tome. Svi su svjesni da je to vrlo teško moguće, aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji trebao bi prema tome skinuti gotovo 25 kilograma, što je ipak previše, bez obzira na neke ekstremne primjere skidanja kilograma u toj MMA organizaciji.

No, Dana White izričit je u odluci da to bude isključivo prestiž meč, bez obzira odradi li se meč do 77 ili do 84 kilograma, oboje nakon borbe ostaju prvaci u svojoj kategoriji. "Ne znam kako bi Anderson branio svoj pojas čak i da nekako uspije skinuti kile. Ovo je više prestiž borba za titulu najboljeg pound-for-pound borca na svijetu. 

Inače, iz Brazila je stigao brz odgovor da bi Anderson možda mogao spustiti na 80,5 kilograma, a to bi vrlo lako mogla biti ponuda koja će zadovoljiti ekipu kanadske super-zvijezde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI