White na mukama: Molim vas, nemojte me pitati koga ćemo dati Andersonu!

UFC 23.07.2012 12:48h Autor:

Dana White

 

 Dani Whiteu zaista nije lako u posljednje vrijeme. Jedan od najtežih zadataka trenutno mu je pronalazak kvalitetnog protivnika za Andersona Silvu.

Joe Silva kotira kao odličan match-maker u UFC-u, no čak ni on nema pravog rješenja na vidiku kad je u pitanju idući protivnik i izazivač Andersona Silve za titulu prvaka u srednjoj kategoriji. Prije samo nekoliko dana Dana White je najavio da će dovesti prvaka jedne druge organizacije da se s njime bori, no čini se da se i to zakompliciralo.

UFC 149 je trebao možda ponuditi rješenje kroz odličan nastup Hectora Lombarda, no on je  ipak razočarao, a kvalitetnog rješenja na vidiku nema, iako se nekoliko boraca pokušava “ugurati”.

“Bit ću iskren, znate me, molim vas ne pitajte me ništa o idućem protivniku Andersonu Silve, zaista nisam raspoložen za tu temu”, rekao je Dana White za Fuel TV, koji i prenosi određene UFC-ove priredbe na svojem programu.

Predsjednik UFC-a ipak je otkrio jednu stvar, izgleda da će nekoliko boraca morati kroz svoje iduće mečeve dokazati da zaslužuju u kavez s Andersonom. “Definitivno će biti nekoliko borbi prije negoli itko od boraca dobije priliku protiv Andersona.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI