White napokon priznao: Žao mi je što nisam organizirao meč Fedor vs. Lesnar!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2012 06:48h Autor:

Fedor Emelianenko

 Fedora Emelianenke nema više na MMA sceni, ali u MMA medijima itetako je prisutan, pa je o njemu ponovno morao pričati UFC-ov predsjednik koji žali što nije mogao organizirati njegov meč protiv Brocka Lesnara.

Ruska MMA legenda odmara negdje u velikoj Rusiji vjerojatno ni ne razmišljajući o tome da se o njemu gotovo i dalje svakodnevno piše u MMA medijima diljem svijeta te da predsjednika UFC-a ni svojim odlaskom u mirovinu nije poštedio gotovo svakodnevnih pitanja o njemu.

“Očito, volio bih da se mogla u određeno vrijeme organizirati borba između Fedora i Brocka Lesnara. To bi bilo odlično, ali to se očito nije moglo dogoditi. Nemam ništa protiv Fedora, on u svakom slučaju ima mnogo velikih obožavatelja. Taj čovjek je bio nokautiran četiri puta za redom , ali oni i dalje misle da je najbolji borac na svijetu”, rekao je Dana za MMAJunkie portal.

“Ne mrzim Fedora, definitivno ga ne mrzim, uvijek se radilo o njegovom menadžmentu. Kad god ste me mogli čuti da pričam o tome, uvijek bi bilo o “Vadummyju” ili ostalim iz njegova menadžmenta, ali protiv njega nikad”, uvjerava nas prvi čovjek UFC-a.

Naravno, pod Vadummyjem misli na Vadima Finkelsteina koji je za Fedorov dolazak u UFC tražio suprodukciju te priredbe i ogromne bonuse, na što Dana nikako nije htio pristati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI