White: Ne tjeram ga, ali Wanderlei se bliži svom kraju

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2012 06:24h Autor:

Wanderlei Silva

 Dana White smatra kako se polako bliži dan kad će se od ringa i kaveza morati oprostiti MMA legenda Wanderlei Silva.

Brazilska MMA legenda Wanderlei Silva jučer je proslavio svoj 36. rođendan, a to je poprilično za jednog MMA borca koji se želi zadržati u top 10 u svojoj kategoriji u UFC-u. Protiv Richa Franklina prošlog mjeseca odradio je iznimno težak meč, iako je u dva navrata bio fantastičan, ali na kraju je ipak izgubio zahvaljujući sudačkoj odluci.

Ako je vjerovati najavama predsjednika UFC-a Dane Whitea, nećemo još dugo moći uživati u njegovim nastupima s obzirom da čak i on vjeruje kako je sve bliže trenutak kada će odraditi svoju posljednju borbu.

“Wanderlei Silva je bio jako dugo moj neprijatelj u Prideu, jako sam želio organizirati meč između njega i Chucka Liddela. No, otkad je stigao u UFC, čini se kao da je oduvijek ovdje. On je odličan čovjek, obožavamo ga, tako da će na ovaj ili onaj način biti tu negdje još jako dugo”, smatra Dana.

“Wanderlei je izgledao dobro u meču protiv Franklina, koji ga nije mogao nokautirati, iako on to zna jako dobro kako napraviti. On se ipak bliži kraju i mislim da je i on sam toga svjestan. Nema ništa lošeg u tome. Svi mi starimo, vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne kažem da mora otići, ali to se ipak bliži”, rekao je UFC-ov predsjednik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI