White: Ne znam što da radim s borcima iz AKA-a, ozlijede se uoči svake borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2017 16:16h Autor:

Cain Velasquez, Daniel Cormier & Luke Rockhold

Ozljede boraca često poremete planove UFC-ovog predsjednika Dane Whitea pri organiziraciji što spektakularnijih priredbi za fanove MMA-a.  No, iako se svakom borcu može dogoditi da se slučajno ozlijedi, Članovi American Kickboxing Academy tima već duže vrijeme imaju očiti problem s ozljedama.

Iako su mnogi već kritizirali i upućivali na česte ozljede ovog tima, u 2017. situacija se još uvijek nije promjenila. Najpoznatije zvijezde AKA-a, Luke Rockhold, Cain Velasquez, Daniel Cormier, svi su redom ozlijeđeni, a ne zaboravimo na Khabiba Nurmagomedova koji je dvije godine proveo izvan pogona trenirajući u San Joseu.

“Neke od dvorana su se pozabavile s problemima. Ali u drugima situacija je jednako loša kao i prije”, rekao je White u nedavnom intervjuu za Sports Illustrated. “Slušajte, ekipa iz AKA-a se ozlijedi uoči svake borbe. Luke Rockhold je ozlijeđen. Khabib se ozlijedio dok je tamo trenirao. Zatim imate Caina Velasqueza. Prvak Daniel Cormier je ozlijeđen. Čovječe, ne znam što UFC može napraviti. Počeli smo organizirati seminare i takve stvari. Susretljivi su prema tome. Ali ne znam. Gdje ima dima, ima i vatre. Čovječe, brojke su zapanjujuće.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI