White: Nije mi se svidjela pobjeda Hendricksa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2015 10:30h Autor:

Johny Hendricks

Prije početka UFC-a 185 Dana White je tvrdio da bi meč između Johnyja Hendricksa i Matta Browna mogao biti meč večeri. Možda se malo zaletio jer je meč bio gotovo negledljiv. To je kasnije i sam priznao. Bivši prvak je slavio, ali je pobjeda bili prilično blijeda…

"Sretan sam zbog Johnyja. Iza sebe ima par teških godina. No, ova borba mi se nije svidjela. Nisam fan ovakvih borbi", rekao je iskreno White.

S ovim slavljem Hendricks je ponovno u kombinacijama za izazivačku poziciju. Vjerojatno će malo čekati "sa strane" i vidjeti kako će se neki drugi rezultati odigrati. White je bio suzdržan kada su ga pitali je li ovo bila zlatna ulaznica Hendricksu za buduće izazivačko mjesto.

"Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Mnogo se stvari izdogađalo. Vidio sam mnoge borce koji bi najradije čekali sastrane svoju šansu za pojas, a na kraju bi je dočekali tek za dvije godine. I baš zato ne želim prognozirati. Obično čekanje nije najbolja solucija iako može i upaliti. Siguran sam da Johny neće imati ništa protiv da se bori u međuvremenu", zaključio je šef UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI