White: Nikad se ne zna, ali Sonnen je sada na kraju reda

UFC 10.07.2012 07:03h Autor:

Dana White

 

 Dana White nije jedan od onih rijetkih koji smatraju da bi trebalo dati i treću priliku Chaelu Sonnenu da ostvari svoju životnu želju i barem na jednu noć postane UFC-ov prvak.

Anderson Silva uspio je proteklog vikenda po drugi put u karijeri pobijediti Chaela Sonnena, iako je meč krenuo na sličan način i kao prije dvije godine kada je Sonnen imao potpunu dominaciju.

Ovog puta ipak nismo gledali Andersonovo prebijanje 23 minute, da bi se na kraju sve preokrenulo, no neki i dalje smatraju da je Sonnen jedini koji ga može ugroziti te pozivaju predsjednika UFC-a da mu pruži i treću priliku.

No, čini se da je takvo što gotovo nemoguće, iako Dana White ne želi to u potpunosti odbaciti. ”Tko zna, ali ovog puta je bilo prilično čisto, pobijedio ga je dva puta. Sonnen je sada u poziciji kao i mnogi drugi kada izgube u meču za titulu, pa se onda nađu na kraju reda”, rekao je Dana.

Još otprije je poznato da je UFC 148 srušio rekord po zaradi od prodanih ulaznica, a čini se da su i ostale broje jednako dobre. “Ovo je najveće rivalstvo u UFC-u, najveća borba, srušili smo sve rekorde tijekom proteklog vikenda kad je u pitanju poslovanje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI