White oprostio poniznom Overeemu laganje u lice

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2012 14:18h Autor:

Dana White i Alistair Overeem

 

Alistair Overeem očito se odlučio promijeniti nakon što je zbog dopinga suspendiran na devet mjeseci, a to je prepoznao i Dana White nakon ovotjednog sastanka s nizozemskim borcem.

Nesuđena zvijezda UFC-a 146 prije mjesec i pol u Las Vegasu, Alistair Overeem, i dalje naporno trenira bez obzira što praktički nema pravo nastupa sve do završetka ove godine, a Dana White je na konferenciji za medije poslije UFC-a 148 otkrio i da su se nedavno sastali.

Overeem je stigao u sjedište UFC-a ovog vikenda, a kada je Dana White vidio da je stigao, otišao je u svoj ured i zatvorio vrata. Overeem se zapravo došao naći sa suvlasnikom UFC-a Lorenzom Fertitom, ali kada je vidio da je i Dana u uredu, sjeo je i čekao odgovor može li ga predsjednik UFC-a primiti.

Nizozemski borac punih 40 minuta je sjedio u hodniku i čekao hoće li ga i kada Dana White pozvati u ured, kao da se radi o nekom borcu početniku koji je došao moliti za priliku da ga se primi u UFC, a ne jednom od najpoznatijih boraca na svijetu. No, kada ga je napokon Dana primio, čini se da ga je Overeem iznenadio.

“Sada nemam ništa drugo osim poštovanja prema Overeemu. Svi mi griješimo ponekad i radimo sranja u životu, a ono što je bitno je kako se postavimo nakon toga. On sada radi sve prave stvari i ispravlja sve gdje je pogriješio”, rekao je White.

Podsjetimo, UFC-ov predsjednik bio je iznimno ljut na Overeema nakon što su objavljeni rezultati testa, a zatim i potvrđeni s obzirom na to da ga je borac uvjeravao kako sve to nije istina. “Nevjerojatno sam ljut da čak ne znam otkud početi. Ne znam koju riječ upotrijebiti, jer ovo je potpuno neshvatljivo. On je kreten bez mozga. Najgore od svega je to što je on sjedio ispred nas i lagao”, rekao je Dana prije nekoliko mjeseci o Overeemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI