White otkrio koliko je borbi McGregoru ostalo na ugovoru s UFC-om

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2017 16:53h Autor:

Conor McGregor & Dana White

Tokom nedavnog intevjua u Manchesteru, Conor McGregor je izjavio da će mu idući nastup definitivno biti u boksačkom ringu protiv Floyda Mayweathera Jr-a.

Iako je UFC-ov prvak lake kategorije ugovorom vezan za najjaču svjetsku MMA promociju, vađenjem boksačke licence u Kaliforniji Irac se zaštitio “Alijevim aktom” koji spriječava promotore da iskorištavaju borce što bi legalno mogao biti njegov put prema slobodi.

No postoji još jedna opcija, a to je da McGregor jednostavno ispuni svoj ugovor. U razgovoru za Irish Mirror, predsjednik UFC-a, Dana White, još jednom je naglasio da se “The Notorious” neće boriti izvan UFC-a, ali je i otkrio koliko ga borbi dijeli od te opcije.

“To se nikad neće dogoditi, on je pod ugovorom. Ima ugovor s razlogom. Reći ću vam nešto, postoji puno ugovora, bez obzira u kojem ste poslu, UFC ili što god, i poprilično je teško ugovor raskinuti. I ako je to ono što Conor želi napraviti, ima još četiri borbe na ugovoru. Ima još četiri borbe u UFC-u. Odradi svoje borbe i onda idi radi što god hoćeš.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI