White ponovno demantirao meč protiv Diaza i objasnio zašto je otpao stadion u Dublinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 10:39h Autor:

Conor McGregor (Twitter)

Predsjednik UFC-a je još jednom ponovio da UFC nikada nije niti diskutirao o trećem meču Conora McGregora i Natea Diaza. Za njega, prema posljednjim riječima, dolazi u obzir samo jedan dvoboj – onaj protiv Tonyja Fergusona u Las Vegasu!

U razgovoru za “Pardon My Take” podcast, šef UFC-a je ponovno upitan o tome kada će se vratiti njegova najveća zvijezda. I dok MMA svijet špekulira o tome s kim i kada će se boriti UFC prvak u lakoj kategoriji, on šuti i uživa u privatnom životu nakon što je zaradio 100 milijuna dolara u boksačkom dvoboju s Floydom Mayweatherom. Očito je kako mu se nikamo ne žuri što se ne bi moglo reći za UFC čije PPV brojke u 2017. odaju stanje “biznisa blizu urušavanja”…“O trećem meču protiv Diaza nije bilo niti razgovarano. To je prava istina. Sve ostalo su gluposti. Nikada, ali nikada nismo niti pregovarali oko trećeg dvoboja s Diazom”, izjavio je predsjednik elitne promocije te je dodao:

“I Croke Parke zvuči dobro, ali prema mom predviđanju Conor će se boriti protiv Tonyja Fergusona u Las Vegasu. Da, želimo doći u Croke Parke, ali… Razlog zbog kojeg nismo tamo održali priredbi jer je nemoguće iz tehničkih razloga. Postoje neki propisi kada morate izaći sa stadiona i postoje neka ograničenja glede buke.”Objasnio je razloge zašto UFC u skoroj budućnosti ne može organizirati McGregorov meč na stadionu u Dublinu.

Ovaj Whiteova izjava na tragu je onoga što je predsjednik UFC-a izjavio na press konferenciji nakon UFC-a 216. No, analitičari smatraju da se radi tek o pritisku na Natea Diaza koji traži previše novca za treći meč protiv McGregora. I dok bi dvoboj McGregor vs. Ferguson sigurno donio značajnu prodaju PPV-a, meč koji bi probio sve rekorde gledanosti je onaj između Conora i Natea. U godini kada se UFC muči probiti granicu od 200 tisuća PPV-a, brojka od 2 milijuna, koliko se procjenjuje da bi donio “rubber” dvoboj protiv Diaza, bi svakako bila značajna financijska injekcija u pomalo posrnuli UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI