White ponudio Diazu novu borbu: Ako odbije dat ću je Masvidalu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2017 12:31h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz još uvijek nema protivnika za svoj povratak u UFC iako mu je 18-mjesečna suspenzija istekla još u kolovozu prošle godine. Predsjednik UFC-a, Dana White, pokušava pronaći protivnika za jednog od najpopulrnijih boraca na rosteru, no zasad nije imao uspjeha.

“Ponudio sam Diazu borbu s Robbiejem Lawlerom i odbio je. Lawler je prihvatio borbu, a Diaz je odbio, tako da sad tražimo nešto drugo za Lawlera”, rekao je White na UFC Unfiltered podcastu. “Njegov tim me gnjavio tražeći borbu i htjeli su je najaviti tokom Fight Night priredbe u Sacramentu. Jer Diaz je bio tamo, prava je publika, blizu njegovog rodnog grada i htjeli su je najaviti. Robbie Lawler je pristao na borbu, nazvao sam ih, ali su odbili ponudu i od tada se nisu oglasili.”

White je zatim predložio još jedno ime iz vrha velter divizije, ali još uvijek nije dobio odgovor.

“Upravo sam kontaktirao Diazov tim i pitao ih što misle o borbi s Demianom Maiom? Još uvijek nisam dobio odgovor. Ako Nick ne prihvati borbu, dat ću je Jorgeu Masvidalu.”

Neovisno o Diazovom odgovoru pitanje je što o Whiteovim planovima misli Maia. Brazilac je učinio dovoljno da napadne pojas i rekao da će čekati pobjednika Woodley vs. Thompson 2 koji se na UFC-u 209 u ožujku bore za naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI