White potvrdio: Lesnar želi Jonesa, Jones želi Lesnara! To bi bilo zabavno! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 09:01h Autor:

Jon Jones & Brock Lesnar

Što se događa s WWE zvijezdom i bivšim UFC prvakom Brockom Lesnarom? Prije nekoliko mjeseci Lesnar se sastao s Danom Whitom te se činilo kako ćemo gorostasa ponovno gledati u Octagonu. Upravo u tom periodu se njegov ugovor s kečerskom WWE promocijom bližio kraju pa je povratak u elitnu MMA organizaciju bio i logičan scenarij.

No, Lesnar je ostao u WWE ringu, a novinare TMZ-a je tijekom velike PPV priredbe u Chicagu zanimalo je li se nešto promijenilo…

“Brockov aktualni ugovor s WWE-jom će završiti na kraju ovog ljeta. Znam da se ponovno želi boriti i siguran sam da ćemo uspjeti stići do nekakvog dogovora”, optimističan je predsjednik UFC-a Dana White koji očajnički treba zvijezde kako bi povećao prodaju PPV prijenosa.

Meč Lesnar vs. Ngannou bi bila prava poslastica za “main stream” publiku, a toga je svjestan i sam White.

“Taj meč bi bio jako dobar. Apsolutno! Ali tu su i neke druge opcije. Jon Jones je vrlo zainteresiran za meč protiv Brocka Lesnara, a Lesnar želi Jonesa”, otkriva ekskluzivno White.

Glasina o ovom super meču postoji još od 2014. godine, no on nikada nije stigao do realizacije. Je li sada pravi trenutak? S obzirom na politiku UFC-a u posljednje vrijeme, mnogi će reći da jest.

White priznaje da je UFC jako zainteresiran organizirati upravo taj “match up”. Sada samo trebaju riješiti dva velika problema: Jonesov doping skandal i Lesnarov ugovor s WWE-jom!

“Ooo da! Lesnar vs Jones? Oba žele taj meč, to bi bila zabavna borba”, zaključuje čelnik UFC-a kratak intervju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI