White potvrdio: Overeem se vraća i bori se protiv Bigfoota!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2012 09:04h Autor:

Alistair Overeem

UFC 156 donijet će nam pravi spektakl, bit će to noć u kojoj će svi MMA fanovi definitivno uživati, a napokon ćemo vidjeti i povratak Alistaira Overeema u oktogon.

Informacija o UFC-ovom planu organizacije meča između Overeema i Bigfoota procurila je još ranije tijekom studenog u medije, a uskoro je i Dana White potvrdio da su zatražili, a zatim i dobili, dozvolu od Atletske komisije u Nevadi za promociju priredbe na kojoj će se boriti i trenutno još uvijek suspendirani nizozemski borac.

Što raniji povratak u kavez bila je velika želja Overeema, a to su mu odlučili i ispuniti te nisu htjeli čekati još koji mjesec da tadašnji prvak u teškoj kategoriji bude spreman za novi nastup, kao što je bilo prije najavljeno. UFC 156 bit će pravi spektakl na kojem ćemo vidjeti povratak Overeema, a to je sad nešto to je Dana i službeno potvrdio.

"Borba Josea Aldoa i Frankieja Edgara je nešto što fanovi već čekaju dulje vrijeme, a napokon će je moći vidjeti 2. veljače 2013. godine. Mečevi koji se održavaju tijekom SuperBowl vikenda uvijek spadaju među najbolje u godini, a želimo da tako bude i ovog puta. Te večeri vidjet ćete i okršaje Overeem VS Bigfoot, Evans VS Lil Nog te Fitch VS Maia", otkrio je Dana.

Kompletan popis borbi očito sjajnog UFC-a 156 još uvijek nije poznat, no već sada se ipak znaju oni najzanimljiviji mečevi.

Jose Aldo vs Frankie Edgar
Rashad Evans vs Antonio Rogerio Nogueira
Urijah Faber vs Vaughan Lee
Alistair Overeem vs Antonio Silva
Jon Fitch vs Demian Maia
Jay Hieron vs Erick Silva

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI