White: Rampage mora poštovati ugovor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2012 08:12h Autor:

Dana White (photo: Heavy.com)

 

 Quinton Jackson već bi neko vrijeme najradije napustio UFC i karijeru nastavio negdje drugdje, no Dana White nema namjeru udovoljiti toj njegovoj želji.

Američki borac Quinton “Rampage” Jackson jedan je od rijetkih koji imaju veliku želju napustiti UFC i svoju karijeru nastaviti u nekoj drugoj organizaciji. Dok neki borci sanjaju o danu kada će dobiti priliku ući u UFC-ov kavez, nekadašnji prvak u poluteškoj kategoriji, koji je tu titulu osvojio prije pet godina u meču protiv Chucka Liddella, ne razmišlja na taj način.

Rampage je tako još prije nekoliko mjeseci javno zatražio da ga se oslobodi ugovora, no čini se da je ipak popustio te će odraditi planiranu borbu u listopadu u Brazilu.

“Rampage me tražio da mu raskinem ugovor, ali odgovorio sam mu da smo ga podržavali tijekom niza godina i da smo uvijek poštovali sve u njegovom ugovoru, a sada mi to isto tražimo i od njega. Na kraju je priznao da je zaista tako te je odlučio da će se držati ugovora s UFC-om”, otkrio je Dana White razgovor s Rampageom.

Jackson se u Brazilu bori na UFC-u 153 protiv Glovera Teixeire.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI