White: Ronda je ženski Mike Tyson, preselit ćemo je u mušku konkurenciju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.03.2015 10:52h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey je najdominantiji UFC prvak. U to više sumnje nema. Ova nevjerojatna šampionka svoje protivnice uništava za samo nekoliko sekundi, a koliko je ubitačna, demonstrirala je proteklog vikenda u Los Angelesu. Za Cat Zingano joj je trebalo samo 12.83 sekunde.

I njezin šef i veliki fan, Dana White, se slaže da je Ronda bez premca. Usporedio ju je s Mikeom Tysonom u njegovim najboljim danima.

"To je tako. Bez sumnje je to tako – Ronda je ženska verzija Tysona. To sam joj i rekao. Ajmo još malo prokomentirati ovo što se večeras dogodilo. Rijetko kada se događa da borba traje 14 sekundi, a da je publika na nogama i da oduševljeno navija. Svi se pogledavaju otvorenih usta jer se borila protiv Cat Zingano", izjavio je White i dodao:

"Da, čini se da ćemo je preseliti u mušku diviziju i vidjeti kako će to ići. Ne znam više što možemo napraviti s tom damo."

Dakako, White se šalio za ovaj dio s preseljenjem u mušku UFC diviziju, no s obzirom na posljednje mečeve, to možda i ne bi bilo toliko "ludo".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI