White se obrušio na “prijestupnike”: Tko kaže da nije znao da uzima steroide, laže!

UFC 27.01.2012 10:44h Autor:

Steroidi

Predsjednik UFC-a, Dana White, kaže kako ne “puši” isprike Chris Cyborg i Muhameda Lawala koji su oboje u kratkom periodu pali na testu na nedopuštena sredstva. U oba slučaja borci su se branili neznanjem i tvrdili su da nisu znali što unose u svoje tijelo. White tvrdi da su to gluposti.

“Ako te uhvate u takvom činu, onda priznaj. Cijela priča o tome da im je netko stavio nešto u njihovo tijelo, a da oni nisu znali o čemu se radi. Dajte molim vas. Kako se može dogoditi da vam netko podvali nešto u vaš sistem. Ako vam doktor da neku pilulu, pa pitat ćete ga o čemu se radi, zar ne?”; izjavio je White za MMAFighting i dodao:

“Ja jednostavno ne pušim ta sranja. Moraš odgovarati za svoja djela. Slušajte, svi mi griješimo, to se može dogoditi svakome. Mladim borcima koji su talentirani, brzi i jaki poručujem da si ne unište karijeru koristeći to smeće koje će na njih ostaviti trag čitavu karijeru. Svatko tko je ikada rekao da nije znao što uzima – laže.”

Ovo je vjerojatno bila najoštrija izjava Dane Whitea kada je u pitanju upotreba steroida koja sve jače drma UFC-om, odnosno sada Strikeforceom. Očito je i predsjednik promocije svjestan da se nešto treba pod hitno napraviti i da doping skandali negativno utječu na image UFC-a i cijelog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI