White: Uhićen sam nekoliko puta, ali nisam nikad opljačkao banku

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2012 09:04h Autor:

Dana White

Mnogi UFC-ovi borci imali su tijekom života problema sa zakonom, a neki to imaju i dan danas kada za kruh zarađuju u oktogonu, a iznimka nije ni njezin predsjednik Dana White, koji ipak spada u prvu navedenu grupu.

Dana White u jednom je razgovoru s medijima otkrio da i on spada među one koji su imali malo problematičnu prošlost, nekoliko je puta bio uhićen, iako se nikad nije radilo o teškim kaznenim djelima. 

"Da, bio sam uhićen nekoliko puta. Nitko me još nikad prije nije pitao o tome. Bio sam uhićivan uglavnom zbog napada. Kao klinac znao sam upadati u tučnjave, a znalo se raditi i o ispijanju alkohola kao maloljetna osoba. Samo zbog takvih sličnih stvari sam uhićen, ono što se događa i normalnim ljudima. Nisam nikad opljačkao banku ili nešto tako slično", rekao je Dana.

Progovorio je čelnik UFC-a čak i o nekim religioznim temama. "Ne bojim se smrti i ne vjerujem da odlazimo "negdje" kada umremo. No, moja supruga je izuzetno religiozna, tako da se ona brine za takve stvari. Ne mislim da je to loše, ali nisam vjernik. Smatram da je ipak u redu govoriti djeci da će jednog dana otići u raj. Neka odrastu, postanu stariji i onda sami odluče u što vjeruju", smatra White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI