“Wonderboy” optužio Till za prljavštine tijekom meča: Htio mi je ozlijediti koljeno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 12:19h Autor:

Stephen Thompson i Darren Till

I dalje se ne smiruju reakcije vezane za meč između Stephena Thompsona i Darrena Tilla koji je predvodio UFC priredbu u engleskom Liverpoolu prije tjedan dana. Podsjećamo kako je u glavnoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca, koju mnogi smatraju kontroverznom, slavio Britanac.

Gostujući u emisiji The MMA Hour, “Wonderboy” je otkrio još nekoliko detalja vezanih za sam meč, a Tilla je kroz redove optužio za “prljavštine”. I to ne vezano za pad na službenoj vagi, nego za udarce u koljeno kojima ga je pokušavao onesposobiti.

Naime, poznato je kako je Thompson u prošlosti više puta operirao lijevo koljeno, a upravo to je bila meta nokautera iz Liverpoola. Već u prvim rundama Till ga je tim udarcima, priznaje “Wonderboy”, praktički onesposobio za ozbiljnije napade.

“Činilo mi se kao da me taj lik pokušava ozlijediti. Udarao me u koljeno i nakon toga moje kretanje više praktički nije postojalo. Bio sam više fokusiran na to da sačuvam svoje koljeno. To je bila još jedna briga za mene u tom meču”, izjavio je Amerikanac koji i dalje osjeća posljedice meča jer je koljeno – ozlijeđeno, a on razočaran čitavom situacijom.

“Nadam se da nije ništa strašno. Ali ovo je sranje, čovječe. Stvarno jest. Razočaran sam čitavom situacijom, a onda nakon svega izlazim s ozljedom. Pokušavao sam čitav meč samo sačuvati nogu da ne propadne. Nisam se osjećao uopće stabilno tu petu rundu.”

Dojam je da Wonderboy žali sada jer je prihvatio meč protiv težeg protivnika iako je odmah poslije dvoboja ustvrdio da bi to učinio ponovno.

“Pokušavao sam ga udariti jako. Stvarno jesam. Ali nisam se mogao staviti u situaciju da to učinim”, objašnjava.

Do sada nije isticao prednost u veličini koju je Till imao, ali sada je i to stavio na stol.

“Kada se sudariš s sa svojim protivnikom, tek tada možeš shvatiti koliko je velik. Kada bih udario Till nogom ili rukom, shvatiš da je prilično krupan. Da tu je gornji dio tijela, ali nitko ne vidi njegov donji dio. Stvarno je čvrst i širok”, zaključio je “Wonderboy”.

Podsjećamo, Till je pao na službenoj vagi, no Thompson je kako ne bi razočarao fanove i iznevjerio čelnike UFC-a pristao na meč protiv znatno većeg protivnika. Za to je dobio 30 posto njegovog honorara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI