Woodley i White ponovno u svađi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2017 16:30h Autor:

Woodley i White (YouTube screenshot)

Iako se činilo kako su se napokon smirile strasti između Tyrona Woodleyja i Dane Whitea, komentari predsjednika UFC-a na glavnu borbu posljednje priredbe su ponovno podigli tenzije između ovog dvojca.

Naime, White je nakon meča Woodleyja i Thompsona borbu bodovao u korist izazivača, a to izgleda nije dobro sjelo aktualnom prvaku.

“White je mislio da sam pobijedio u prvoj borbi, ali to mišljenje nije iznosio u javnost. Tako da mislim kako nije prikladno da promotor govori da je Thompson po njemu pobijedio u posljednjoj borbi. To je kao da ja kažem da ne mislim kako je on odradio dobar posao u promociji ove borbe, a to nije moje mišljenje. Mislim da nije učinio dobar posao u promoviranju mene kao prvaka”, izjavio je Woodley za TMZ te se osvrnuo i na izjave Boba Bennetta koji je kritizirao suca koji je prvaku dodijelio 10-8 za posljednju rundu.

“Jeste li ikad čuli da predstavnik Komisije onako napadne suca. Zašto bi to radio kada to uopće nije utjecalo na konačni ishod. Taj je sudac ionako presudio borbu kao neriješenu. Zašto onda raditi toliku strku oko toga. To su trebali napraviti u New Yorku. Ja ću se sada malo primiriti, ali ću biti jako teška osoba za suradnju.”

Na Woodleyjeve pritužbe sr ubrzo oglasio i sam White:

“Woodley je rekao da će uništiti Thompsona i da uopće neće biti upitno da je on prvak. Pa… ponovno je upitno. Reći ću vam nešto, kada imaš takvu izvedbu i kada publika negoduje pet rundi u nizu te kada je buka tolika da ne možeš ni u miru dati intervju, onda prihvati to i nastavi dalje. Čim prije organiziraj iduću borbu i natjeraj ih da zaborave tu izvedbu. Postoji jedan lik koji donosi konačne odluke i kada to naučiš bit će ti puno bolje”, upozorio je White na kraju svog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI