Woodley: Mogu nokautirati Lawlera u igri “tko ima veća muda?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2016 11:16h Autor:

Robbie Lawler & Tyron Woodley

UFC-ov prvak velter kategorije, “Nemilosrdni” Robbie Lawler nikada nije skrivao svoj apetit za krvavom borbom u stojci koja završava samo s jednim borcem na nogama. Idući čovjek koji će tražiti rješenje za izdržljivost i agresiju prvaka je izazivač Tyron Woodley i to u sklopu UFC 201 priredbe, 20. srpnja u Atlanti. Woodley vjeruje da je kompletniji borac s većim arsenalom oružja, ali također vjeruje da može Lawlera dobiti i u njegovoj vlastitoj igri.

“Čovječe, ja sam jednostavno prebrz. Predobar sam u svim segmentima da bih izgubio…Ovo je moje vrijeme. Mogu ići u parter, mogu hrvati, Očito mogu udarati s kreativnim udarcima i postići to jako brzo. Ali osim toga, imam osjećaj da također mogu stajati i mlatiti se, tako da postoje razni načini na koje mogu pobijediti u ovoj borbi. Čini mi se kao da Lawler ima samo jednu formulu za uspjeh- da me natjera da stojim ispred njega i natječem se u igri “tko ima veća muda?’. Ali čak i toj situaciji ja imam jako dobre šanse da ga nokautiram”, rekao je Woodley za Fox Sports.

No kolike šanse za nokaut Woodley zapravo ima?

Unatoč činjenici da ulazi u otvorene razmjene Lawler je u deset poraza pretrpio sam jedan nokaut, i to davne 2004. na UFC-u 47 protiv Nicka Diaza. Nokautom ili udarcima završio je 20 od 27 borbi u kojima je slavio.

S druge stane, Woodley je u tri poraza također nokautiran samo jedanput, no od 15 pobjeda samo ih je pet završio nokautom ili TKO-om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI